Frivillige

Randers MadFestival søger Frivillige ildsjæle, der kan se fordele i at sætte Randers og omegn på det gastronomiske landkort.

 

Randers MadFestival er mere end blot en årlig tilbagevendende begivenhed. Randers MadFestival inkluderer også events som b.la. GrillMaster Randers, Frikadelle Festival og meget mere. Du kan læse mere om vores events via www.randersmadfestival.dk.

Vores mission er at sætte Randers og omegn på det gastronomiske landkort, samt øge antallet af begivenheder, der kan samle Randers-folket om hyggelige og initiativrig events.

 

Frivilligt arbejde kan gavne dig

Igennem frivilligt arbejde hos Randers MadFestival kan du gøre en positiv forskel for dit lokalsamfund, men du kan også selv få gavn af at være frivillig.

Selvom man som frivillig ikke får løn for sit arbejde og engagement, kan det alligevel gavne dig på mange måder. Du kan b.la.:

-         Udvikle dine kompetencer

-              Lære noget nyt

-         Udvide dit netværk og blive en del af et sammenhold og fællesskab af andre frivillige.

-          Hvis du søger studie eller job, kan det gavne at have frivilligt arbejde på dit CV. Frivilligt arbejde viser, at du er engageret, at du holder dine kompetencer ved lige og/el. at du har praktisk erfaring indenfor et       bestemt område.

Derudover, får man som frivillig hos Randers MadFestival også flotte gaver, specielle events-tilbud, fribilletter til eventene og erfaring med eventafvikling.

At være frivillig er en enestående mulighed for positivt samvær og gode oplevelser med andre mennesker.

 

Hvem søger vi?

Randers MadFestival søger positive, serviceminded og smilende frivillige, som ikke er bange for at tage fat eller at blive kastet ud i opgaver de ikke normalt ikke varetager. Vi har ingen krav om køn eller alder, ligesom der heller ikke er krav om, at du skal være stor og stærk, eller havde en bestemt uddannelse - Vi finder en opgave der passer til dig, og det du kan byde ind med.

 

Hvor meget skal man arbejde?

Randers MadFestival afvikler flere events hvert år, og det er til disse events vi mangler frivillig hjælp. Vi forventer ikke, at du kan/vil hjælpe til alle events. Ligeledes synes vi ikke, at man som frivillig skal arbejde under hele eventen - der skal også være tid til, at den frivillige selv kan deltage i eventen.

Vi bestræber os på at lave vagtplaner, som ikke er længere end max. 6 timer. Ønsker den frivillige at arbejde mere end det, er man selvfølgelig velkommen, men det er ikke et krav fra vores side.

Opgaverne den frivillig skal være behjælpelig med kan variere meget i forhold til, hvilket event den frivillige hjælper med.

 

 

I mange tilfælde vil opgaverne lyde på:

-          Forskellige praktiske opgaver fx opsætning af borde/stole/stande og lign.

-          Bemanding at stande – pølsevogn, indgangsparti, servicebod og lign.

-          Uddeling af flyers

 

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så send gerne et par ord om dig selv til Julie Bech via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Vi glæder os til at høre fra dig.